26 Kasım 2012 Pazartesi

Kısa Kısa...Benden...


Birçok blog yazarı arkadaşımın yazılarında o kadar çok rastlayıp da "ne birikebilir ki? rutin yaşantı işte!" derkeeen hakikaten birikebiliyormuş...aha buyur ben de diyorum "yazacak ne çok konu birikti":) Neyse şimdi gelelim o birikintilere :)


* Evlenip de ayrı memlekete, ayrı iklime direkt geçiş yapmamın üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçti...Geçmesine de benim ortama alışma, araziye uyma ve uyum çabalarım tüm hızıyla ve tüm gayretimle halâ devam etmekte :)

* Evlilik izni, yıllık izin, arkasından 24 yıllık iş hayatımda ilk kez (muhtemelen de son kez olacak) keyfi olarak kullandığım 10 günlük sağlık raporundan sonra nihayet tayinim en yüksek makamdan onay alarak çıktı...

* Haberin gelmesinden sonra görünen Ankara yollarını heyecanla, özlemle tepip ayrılışımı bu kez ben onaylayıp, Yavru Kartallarımla ve sevdiklerimle bol bol hasret giderip, onları doyasıya öpüp koklayıp, arkadaşlarımı ve dostlarımı görüp, o araya Eskişehir seyahatini de sıkıştırıp, sanki bir günmüş gibi gelen 15 günlük yol iznimi de böylece tükettikten sonra en nihayetinde İzmir İl Müdürlüğü'nün en yeni, en taze personeli olarak göreve başladım...

* Başladım da...Benim için önemli olan Dikili İlçe Müdürlüğü'ne görevlendirmemin yapılmasıydı...ki o konuyu da "hamili kart yakinimdir" diyerek devreye giren yüksek mevkilerdeki tanıdıklarım sayesinde bu kez de İzmir'in en yüksek makamından onay alarak hallettim...ve her işinin sırasıyla düzene girmesine alışkın bir bünyeye sahip olan ben bunu da böylece noktaladım :) Bu aradaki koşuşturmalarımı, yorgunluklarımı anlatmıyorum...ki sonucun yine istediğim gibi olmasından dolayı sadece onun mutluluğunu yaşıyorum :)


Pekiiiii...Buralarda vakit nasıl geçiyor?

* Yaz/tatil sezonunun bitmesinden dolayı her sayfiye yerinde olduğu gibi bir sessizlik, bir kimsesizlik, kısaca bir terkedilmişlik sözkonusu buralarda...En iyi tarafı ise her taraftan gelen müzik ya da araba seslerinden oluşan gürültü kirliliğinin olmaması bence...Gerçi etrafta dolaşan o kadar çok kedi ve köpek var ki o boşluğu onların sesi ziyadesiyle dolduruyor ya neyse :)

* Sakinliğe, sessizliğe insan çok çabuk alışıyor galiba...Yani benim için durum böyle...Ankara'nın o yoğun insan ve bina kalabalığından, trafik keşmekeşinden sonra pek bir rahat, pek bir keyifli geliyor yeni memleketim :)

* Ayrıca, yıllaaar yıllardır hiç alışık olmadığım şekilde hergün aynı saatte işe gitmek ve yine aynı saatte işten çıkmak gibi bir zorunluluk olmaması da şu an için en en en cazip gelen yanlarından biri ne yalan söyleyeyim :) Ben buna "çalışırken emeklilik hayatı yaşamak" diyorum...

* Bu kadar uzun süredir bekarken "evlilik hayatı yaşamak" nasıl diye sorarsanız; genel olarak zorluk çekmiyorum...Temizlik, çamaşır, bulaşık ve mutfakla arası her zaman iyi olan ben olayı çabuk kavradım galiba :) ("Evlilik hayatı" deyince aklıma ilk gelenlere bakar mısınız lütfen :)) )Yeni memleketimde araziye uyma, ortama alışma çaba ve çalışmalarımda zorlandığım kadar evlilik konusu beni pek zorlamadı diye düşünüyorum...Ah şu özlemim, özlediklerim konusu olmasa herşey iyi de işte ne yaparsın buna da alışacağım mecburen...

********************
Bu arada şimdiye kadar beni yalnız bırakmayan canımın parçası sevdiklerime, arkadaşlarıma/dostlarıma teşekkür etmediğimi yeni farkettim...ki bu nasıl bir kabalıktır dedim kendi kendime...Evet öyle dedim ve kendime hiç yakıştıramadım...

O halde; Hazırlık aşamasından bugüne yanımdan hiç ayrılmayan, herşeyime koşturan yeğenim Sevgili İlknur ve eşi Sevgili Niyazi, güzeller güzeli kızları Sevgili Selinnur, sürekli telefon ederek yanımda olduklarını her an hissettiren Sevgili Öznur Ablam ve güzel kızı yeğenim Sevgili Pelin, yakışıklı Kartallarımın yakışıklı babası biricik kardeşim Sevgili Uğur ve güzel eşi Sevgili Sonnur, yakışıklı yeğenim Sevgili Ömer ve arkadaşı Sevgili Mehmet, her konuda yardıma her daim hazır olduklarını bildiğim Sevgili Fundam ve Sevgili Yaseminim, tabi ki bir tanecik annem ve annemi yalnız bırakmayan sevgili komşularım, nikahıma gelerek mutluluğumu paylaşan tüm eş, dost, akrabalarım, gerek yorum, gerek e-posta ve gerekse telefonlarıyla beni yalnız bırakmayan, güzel gönüllerinden gelerek iyi dileklerini sunan, dualarını esirgemeyen siz güzel arkadaşlarım/dostlarım...Hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyor, bu gecikmiş teşekkürümü, gecikmiş olmaktan dolayı da özürlerimi kabul buyurmanızı rica ediyorum...İyi ki varsınız...Yolunuz bu taraflara düşerse sadece fısıldamanız yeterli...Konuğum olmanızdan mutluluk duyarım...

Eveeet...Aslında yazacak daha ne çok şey var...var da duygularını tam olarak kelimelere dökemeyen biri olarak diğer yaşanılanları yazamadığım birikintilerin arasına serpiştirip yenilerini toplamak üzere yayınımı kesiyorum...Şimdilik :)

Keyifler mi?...Her zamanki gibi alâ çok şükür...


42 yorum:

siyah kuğu dedi ki...

Senin adına sevindim.
Mutluluğun daim olsun canım.

Satır Arası dedi ki...

Selam Aynur, herşeyin yoluna girmesine sevindim. Alışmak zordur başka bir yere ama sevdiğin olunca, elele verince daha kolay geliyor herşey.
İyi haberlerini okumak ne güzel.
İyi haftalar canım.

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

çok teşekkür ederim SİYAHKUĞUm...tüm sevdiklerimizle birlikte hep mutlu olalım inşaAllah
sevgiyle...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

görüntüde hemen alışmışım gibi olsa da içdünyamda durum biraz daha karmaşık GÜLŞAHcım...evet dediğin gibi başka yer olunca zorluk olmuyor değil...ama yine dediğin gibi sevdiğin ve diğer sevdiklerinle (yeni ailemden bahsediyorum :))) )nispeten daha kolay geliyor
çok teşekkür ederim canım
iyi haftalar
sevgiyle...

sırrakalem dedi ki...

aynurcum, keyfinin yerinde olmasına çok sevindim :)
bir süredir dikili'ye gidemiyorum (malum iş hayatı). bayramda bile çalıştım, bir gün tatilim vardı. bir gece kalabildim annemlerin yanında. ama çok da uzakta sayılmam değil mi, bir şeye ihtiyacın olursa haber et yeter, elimden geleni yaparım :)

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

çok teşekkür ederim SIRRAKALEMim...böyle söylemen bile bana iyi geldi sağol
buraya gelip gittiğine göre kesin görüşeceğiz demektir ne güzel :)
tekrar teşekkür ediyor, sevgilerimi gönderiyorum...

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Küçük Hala,

Sizden duymayalı o kadar çok oldu ki, yeriniz hemen belli oluyor. Bu arada tekrar size müstakbel eşinizle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, yeni görev yerinizde de başarılar dilerim.

Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

pınar dedi ki...

Belki bizde İzmir'e geliriz belli olmaz:)
Ankara'da görüşmedik ama İzmir'de görüşebiliriz:))

Çok sevindim senin adına Aynur.Hep mutlu mesut ol.
Hamili kart yakınımdır söylemlerini görmemezlikten geldim:)

Adsız dedi ki...

Aynurcum, mutlu ol hepp...çok sevindim iyi olmana, alışmışsın alışmışsın bence:) Ankara'da yok bişi yaaa,soğuk kasvetli gri işte:)) sevgiler...

Unknown dedi ki...

sevindim senin adına mutlu ol hep... sevindim kendi adıma.. kısa kısa da olsa senden haber aldım...:)

tülin dedi ki...

Ben de biraz gecikmiş mutluluk dileklerimi sunayım Aynur'cuğum.Burada görüşememişken seni İzmir'e yolladık demek ki?Olsun!Sebep çok güzel en azından.
Her şey güzel gönlünün hakettiği gibi olsun.
Sevgiler Ankara dan.

Nil dedi ki...

Özlemiştik seni Aynur. Keyiflerin ala olmasına çok sevindim. Zaten herşeyin üstesinden gelebilecek bir yapın var.

Evlilik o saydıklarından ibaret zaten :D
Kuru iklimden nemli iklime geçiş zorlamaz umarım seni.

Sevgiler arkadaşım

Yüreğimdeki yağmurlar dedi ki...

Canım benim İnşallah hep böyle keyifli sağlıklı mutlu haberlerini alırız öpüyorum Aynurcum.

VuslaT dedi ki...

Sevgili Aynur'cum mutluluk fışkırıyor yazından .Buna çok sevindim. Ömrün hep neşe içinde sevgiyle, vede meyveleriyle bütünleşerek geçsin inşallah. Kocaman öptüm..Sevgili eşine de selamlar sevgiler..Canım benim..

Şahin Şirin ERDEM dedi ki...

eşinizle birlikte mutlu huzurlu sevgi dolu bir yaşam diliyorum..
yeni görev yeriniz hayırlı olsun..
benim de 19 yıllık iş yaşamımda sadece 2 günlük raporum var. hasta olduğum için doktor yazmıştı. şimdi 1-2 yıllık yeni personeller o kadar rahat rapor alıyorlar ki şaşırıyorum.
yakında benim de ankaraya tayin talebim olacak. bir hamili kart yakınımdır kartı banada lazım olacak.. :)

Unknown dedi ki...

Asıl sana şimdi iş düşüyor ki bizi sensiz bırakmayacak yazılarınla bizleri senin özlemine biraz bastırmanı sağlayacaksın tamam telefon da bir yere kadar seni okumak da ayrı keyif...
Bu arada sen her zaman benim biricik ablamsın ne zaman nerede nasıl istersen her zaman yanındayım :)

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

merhaba RECEP BEY;
çok teşekkür ediyor, ben de size aileniz ve torunlarınızla birlikte ömür boyu mutlu, sağlıklı bir yaşam diliyorum
dua ile...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

PINARcım insanın ne zaman, nerede, neyle karşılaşacağı ya da ne yapacağı gerçekten belli değil...ben ki Ankara haricinde kesinlikle olmaz, yapamam derken bak şimdi nerelerdeyim :)
evet Ankara'da görüşemedik ama kimbilir belki burada...
yolun bu taraflara düşerse beklerim canım
bende epey hamili kart var bu arada :)
çok teşekkür ediyor, sevgilerimi gönderiyorum...

Şehirler Arası Aşk dedi ki...

Keyifle okudum ablacım mutlu olduğun yazdıklarından anlaşılıyor okumakta mutlu ediyor :)
Her işinin sırasıyla düzene girmesine çok sevindim insan o zaman çok rahat hissediyor kendini.
Keyifler hep alâ olsun inşallah.

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

çok teşekkür ederim SUveBEYAZım...alıştım mı bilemiyorum
aslında buna şimdilik alışma denmez gibi geliyor bana...çalışıyorum bunun için hem de çok :)
Ankara'nın grisinden ve soğuğundan orada yaşarken şikayet ediliyor da işte böyle gurbet ellere gelince o bile özleniyor canım ya :)
sevgiler canım...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

DAYATILANım çok teşekkür ederim
uzun süre pc başına oturamadım inan
hani iş güç mü dersen, yok o da değil
ne yazacağım, konu yok deyip durdum
sanki yıllar yılı alıştığım kurulu düzenimden ayrılınca herşey gibi burası da askıda kaldı :(
ama bundan sonra eski rutine döneceğim
sizleri burada yanımda görmek kendimi iyi hissettiriyor inan
çok öpüyorum canım
güzel kızlarına sevgilerimi ilet lütfen...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

çok teşekkür ederim TÜLİNcim...evet orada görüşemedik ve ben nerelere geldim
tekrar teşekkür ediyor, ben de İzmir'den sevgilerimi gönderiyorum...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

ben de burayı, burada olan arkadaşlarımı, hepinizi özledim NİLHANcım
kendimce çabalıyorum işte o üstesinden gelinebilecek konular için
evlilik konusundaki tespitlerimin doğru olduğunu bilmek iyi hissettirdi ama onlardan ibaret oluşu var ya ilk günden itibaren öğretti bana :))
çok teşekkür ederim güzel arkadaşım
sevgiyle...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

ismin şu an sanki tam bana göre DİLEKcim...Yüreğimdeki Yağmurlar :(
sen nasılsın güzel arkadaşım
durumlar nasıl?
iyi olmasını umuyor, sağlık haberlerini almayı diliyorum hep
çok teşekkür ederim canım
sevgiyle...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

çok şükür VUSLATcım...umarım hep böyle devam eder
hepimiz için amin diyorum güzel duana ve tüm dileklerine
ben de seni öpüyor sevgilerimi gönderiyorum canım benim
eşim de sana selam söylüyor... bu arada "eşim" lafına halâ alışamadım biliyor musun :))))
böyle söyleyince o çok bozuluyor ama ne yapayım alışamadım işte :))
herşeyin bir zamanı var değil mi?
çabalıyorum işte yeni düzene uyum sağlamak için...daha ne yapayım :)))
sevgiler canım...

elma kurdu dedi ki...

canımm hayırlı olsun çok sevindim :)
bu kadar uğramazsan tabi birikir kardeşimm , bundan sonra hep böyle aralıklı mı yazacakın :(

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

gerekli onayın çıkmasını beklerken ben de mecburen aldım o raporu SERKAN...evet dediğin gibi yeni başlayanlar sanırım bu konuda daha rahat, gerçi bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilemiyorum :)
kurumunu söylersen belki hamili kart konusunda yardımcı olabilirim
gerçi buna gerek kalmadan istediğin tayin talebinin olmasını diliyor, güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum

hoşgeldin :)

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

ah FUNDAm...kesmiyor kesmiyor
ses, görüntü hepsi bir arada olmalı olmalı
ama burada görünce de yanımdaymış gibi hissetmiyor değilim inan
çok teşekkür ediyorum kuzum
biliyorum ben ne düşündüğünü
çok öpüyor, sımsıkı sarılıyorum sana canım benim...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

mutluyum mutlu olmasına da ne yalan söyleyeyim özlemim bazen bunun bile önüne geçiyor MİNNAKcım
çok şükür bütün işlerim halloldu ve evet artık çok rahatım
hepimiz tüm sevdiklerimizin böyle güzel haberlerini alalım inşaAllah canım benim
çok öpüyorum...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

çok haklısın ELMA KURDUm...ben hiç böyle şeyler yapmazdım di mi :)
yooook bundan sonra önceki gibi devam edecek...bütün işlerim halloldu ve bundan dolayı da rahatladım ya bir daha ara verir miyim hiç
özledim hepinizi ben...hem de çok

çok teşekkür ediyorum canım benim sağol varol
sevgiyle...

birincisin dedi ki...

Keyifle yazılarınızı okumayı özlemişim:)Tekrar mutluluklar diliyorum,yeni görev yeriniz hayırlı olsun..Sevgiler:)

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

ben de sizleri özledim BİRİNCİm...çok teşekkür ediyorum sağol
sevgiyle...

KARTALLARIN ANNESİ.. dedi ki...

Canım Hoşgeldin (KARTALLARIMIN)...Dünyasına Ablaaa!!!Seni burada çok özledim ;yeni yazılarını keyifle okumayı öyle çok özlemişim ki;telefonla görüşmemize rağmen burası bir ayrı oluyor nedense abla...Bu arada resimde pencereden bakış harika olmuş prensesler gibi...canım herkese sevgiler bizden.Bu arada teşekkürün için,ne demek her zaman yanında olduğumuzu sakın unutma abla olurmu.SİZLERİ SEVİYORUZ.KARTALLARIN ANNESİ.ÖPÜLDÜN KOCAMAN CNM...

Pelin aydın:D dedi ki...

Tabiki herzaman yanında olmaya devam edeceğiz elbette bunun lafı bile olmaz teşekkür etmene gerek bile yok çünkü olması gereken bu aynur ablacıgım... Ve bu kadar kosusturmacanın telasenın ardından bizleri en çok mutlu eden senin mutlu,rahat ve huzurlu olduğunu görmek... Tamam bu kadar duygusallık yeter :) ana konuya gelelim istekleri hiç bitmeyen ben oraya geldiğimde gunlerdir anlata anlata bıtıremedıgınız balıklardan istiyorum sevgili levent abıcıgıme duyulur:):) pelin

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

KARTALLARIMIN ANNESİ;
ben de sizleri, özellikle Kartallarımı o kadar çok özlüyorum ki hiç aklımdan çıkarmıyor, dilimden düşürmüyorum
çok teşekkür ediyorum canım herşey için
hepinizi çokça öpüyor, sımsıkı kucaklıyorum...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

PELİN kuzum sen buraya gel Levent Abin denizden elleriyle balık tutar sana :)
hadi sürpriz yap bizeeee...
çok teşekkür ediyor, öpüyoruz seni canım...

CEPAYNASI dedi ki...

aynurcuğum güzel haberlerine sevindim,
2013 yılında da mutluluğun katlanarak artsın:)

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

hem 2013, hem de diğer tüm yıllarda tüm sevdiklerimizin mutluluğu katlanarak artsın CEPAYNAm
çok teşekkür ediyorum :)

Uğur Böceği dedi ki...

O kadar çok özlüyorum ki Ablacım seni:( Hele de Yasocum deyişini... Akıl danışmayı bir yanım hep eksik...Yok yetmiyor sensiz Ankara hiç ama hiç güzel değil... Ama mutluluğun biraz olsun dindiriyor özlemimi Seni çok SEVİYORUM ABLALARIN EN GÜZELİ BENİM ABLAM...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

ben de aynı özlemi, hatta daha fazlasını yaşıyorum YASEMİNim...buralarda tek başıma olduğumu düşünürsen :(
ben de seni çok seviyorum bitanem
öpüyor, sıkıca sarılıyorum sana YASOCUM :)

Unknown dedi ki...

özlemiştim seni, aramıza dönmene ve mutlu olmana çok sevindim :)

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

ben de burayı, burada olanları, hepinizi özledim İLKNURcum :)
çok teşekkür ederim canım sağol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...