25 Nisan 2011 Pazartesi

Dünya Çocuk Oyunları Açılış Töreni...


Çalıştığım kurumla Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenledikleri bu organizasyona gittik dün akşam...Küçük adamım Yiğit Kartal ve Selinnur ile birlikte...


Büyük organizasyonlarda yaşanan malum sıkıntıları yaşadıktan sonra salona girip yerimizi aldık.




Aslında çok güzeldi...Ama bence sadece görsellik açısından...





Işıklı gösteriler muhteşemdi. Fakat dediğim gibi işte, sadece bu kadar. Seçilen müzikler, yapılan danslar, oynanan oyunlar miniklerden ziyade büyüklere hitap edecek şekilde ayarlanmış. Ağır aksak yabancı parçalar, opera tarzı bağırış çağırışlar falan filan...Zaten kötü olan ses düzeni nedeniyle kafa beyin kalmadı hiçbirimizde...Bu kısmını beğenmedim velhasıl...Keşke çocukların sıkılmasına meydan vermeyecek şekilde daha kıpır kıpır, hareketli müzikler seçilseydi.



Benim tek derdim Yiğit Kartal'ı gözlemlemek ve onun eğlenmesini sağlamak olduğu için çok da izlemedim doğrusu bu ağır gösterileri :)






En güzel bölüm işte bu Seğmenler'in yaptığı gösteriydi. Oyun oynamayı seven bir milletiz ya, 2 dakikalık bu bölümde bir nebze olsun coştu hem büyükler, hem küçükler...


Tabi kocamaaan alkışı da hakettiler :)


Böylece biz de Yiğit Kartal ile birlikte ilk büyük organizasyonumuzu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiş olduk...ve ben bundan sonraki günlerde onunla paylaşacağım nice güzel programları sabırsızlıkla bekliyorum artık :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...